Om The Pilates Room

Velkommen til The Pilates Room.


Allerøds første Pilates studie med beliggenhed i hjertet af byen, tilbyder pilates med dybde. Undervisningen foregår i små hold af max. 6 personer, hvilket gør det muligt at skræddersy timen til at opfylde netop dine behov.


Der bliver lagt vægt på at kunne give personlig vejledning til alle. Et udvalg af specielt pilates udstyr bruges til at give variation i timerne og udfordre netop dig.


Med pilates øvelserne opnår du bl.a.:


•  En veltrænet krop

•  En bedre holdning

•  Styrke og smidighed

•  Følelsen af sundhed og velvære

Christel Bilde Stephens


Jeg er uddannet professionel danser i Leeds-England, med en bachelor i performing art & dance. Har arbejedet som freelance danser i både England og Danmark, samt undervist i dans og pilates igennem de sidste 14 år.


Jeg blev introduceret til Pilates for ca. 17 år siden under min uddannelse, og blev hurtigt fanget af den intense og præcise måde at arbejde med kroppen på. Jeg bliver stadig begejstret over de resultater, man kan opnå med træningen, og fascineres af hvordan denne metode kan forbedre din figur og kropsholdning. Jeg har valgt at certificere mig hos Body Control Pilates i London, der er en af de mest dybdegående uddannelser inden for pilates.


Som certificeret underviser er jeg medlem af Body Control Pilates Association. Denne sikrer, at studier over hele verden har samme høje standard og kvalitet. Vi er forpligtede til at følge den nyeste udvikling og research, og har adgang til et omfattende program af certificeringskurser og workshops.

Kurser

                               

* Be activated ved Douglas Heel

Psaos kursus, ved Lotte Pårup

Advanced Mat, ved BCP

Reformer 1,2, ved BCP

Cadillac, ved BCP

Knogleskørheds kursus, BCP

Pilates for gravide, BCP

Pilates med bold, BCP

Måtteholds opdatering, BCP

Åndedrætskursus, Lotte Pårup

*BCP = Body Control Pilates

Uddannelse:


* Kropsterapeautisk Yoga. Sanum

   v. Rikke Hansen

* Totum Kropsterapeut Stud. (2018/19)

Ancient Thai Massage Certificate (2010)

Registered with Body Control Pilates (2007)

Fitness Instruktør Certificate (2001)

BA (Hons) Contemporary Dance (1999)